Hirdetés

Lara Croft hamarosan egy Final Fantasy-játékban fog lövöldözni

|

Furcsa kalandok várnak a Tomb Raider franchise főszereplőjére.

Hirdetés

Annyi főbb epizód, spin-off és remake látott már napvilágot a Final Fantasy brand alatt, hogy ember legyen a talpán, aki fejből képes felsorolni az összes rész nevét.

A War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius például egy taktikus harcokat kínáló RPG, ami 2019-ben jelent meg mobilokra Japánban, aztán 2020-ban a világ többi részén is. Ebbe a játékba kerül be hamarosan Lara Croft egy meglepő crossover esemény keretében.

Hirdetés

A Tomb Raider és a Final Fantasy rengetegen szempontból igencsak messze áll egymástól, viszont ez nem akadály, hogy sokak kedvenc kalandora tiszteletét tegye az előbb említett mobiljátékban. Szeptember 22-től kezdve ugyanis a War of the Visions játékosai megszerezhetik Larát, aki stílusosan csak a számára elérhető, Tomb Raider nevezetű Jobbal rendelkezik, Sub Jobként pedig a Gunnert és a Rangert kapta.

A spéci esemény keretén belül a miénk lehet egy új Vision Card is, amivel a Tomb Raider széria 25. évfordulóját ünnepelhetjük, és ezért mindössze csak be kell lépnünk a játékba. A kártyán Larát láthatjuk, méghozzá klasszikus megjelenésében.

Habár jópofa ez a crossover, az sajnos továbbra is kérdéses, hogy mikor térhet vissza Lara egy friss Tomb Raider-játékban. A rajongóknak viszont nem kell teljesen nélkülözniük a franchise-t, hiszen érkezik egy szakácskönyv, illetve a Netflix jóvoltából egy sorozat. Azért egy videojáték csak jobb volna, na.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)