Hirdetés

League Friends - megjött a League of Legends mobilalkalmazás

|

Mobilon játszani ugyan nem tudunk a League of Legendsszel, de azért sok hasznos dolgot tud a Riot hivatalos League Friends alkalmazása is.

Hirdetés

Nem minden játék esetében van értelme társalkalmazást fejleszteni, de a League of Legends pont egy olyan, aminél sokan hasznát veszik.

Egyelőre még csak az észak-amerikai és az óceániai régióban érhető el, de az elkövetkező hetekben a világ minden pontjára eljut az iOS-es és androidos League Friends app. Ennek segítségével mobil eszközeinkről  beszélgethetünk a barátlistánkon szereplőkkel, kezelhetjük a listát és új felhasználókat adhatunk hozzá, valamint elfogadhatjuk a játékmeghívásokat, amikről push értesítéseket is kapunk. Az év folyamán tovább fogják bővíteni mindenfélével, ezért mindenképp érdemes lesz letölteni, ha LoL-oztok. Ahogy a mi régiónkban is elérhetővé válik, szólni fogunk.

Az apphoz egyébként minimum iOS 8.3 vagy Android 4.1.1 kell.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)