Hirdetés

Mobilos változat készül a League of Legendsből?

|

Pletykák szerint a Tencent már dolgozik az ügyön.

Hirdetés

Okostelefonokon és táblagépeken játszható a Fortnite, a PUBG, fejlesztés alatt áll az Apex Legends mobilos változata is, a Call of Duty: Mobile, meg a mindenki által legjobban várt Diablo: Immortal. Elég jól lehet most keresni ebben a szegmensben, amit láthatóan egyre többen fedeznek fel.

Hirdetés

A Riot Games többségi tulajdonosa, a mobiljátékok világában jártas Tencent a Reuters állítása szerint a PC-s játék fejlesztőivel együtt már több mint egy éve készíti a League of Legends mobilokra szánt kiadását. Egy forrás azt nyilatkozta a lapnak, hogy valószínűleg nem jelenik meg idén, de többen is úgy tudják, aktívan fejlesztik. Tavaly bejegyezték a Legends of Runeterra nevet, ami akár ehhez is kapcsolódhat.

Érdekesség, hogy elvileg azért adta ki a Tencent a 2015-ös Honour of Kingst, illetve az annak továbbfejlesztéséből született Arena of Valort, mert a Riot nagyon nem akarta a League of Legendset átültetni. Természetesen mindkettővel szép összeget keresett, bár az AoV nem teljesített olyan jól, mint várták, mert a nyugati játékosok nem kaptak rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)