Hirdetés

Bemutatkozott a mobilos League of Legends

|

A MOBA-játék mobilokra tervezett kiadása mellett a Teamfight Tactics módot is megkapjuk majd egy külön alkalmazásban, cross-platform megoldásokkal.

Hirdetés

A ma hajnalban tartott 10 éves League of Legends Riot Pls alatt rengeteg újdonság hangzott el. Az egyike volt a nagy bejelentéseknek a League of Legends: Wild Rift, ami kedvenc MOBA címünk mobilokra tervezett kiadása.

Hirdetés

A Wild Rift nem egy port, így nincs benne semmilyen cross-platform lehetőség, cserébe viszont egy alapoktól zsebkészülékekre tervezett játékot kapunk, ismerős játékmenettel és nagyon ismerős hősökkel. Az Androidos felhasználók már előregisztrálhatnak a mókára.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor fog megjelenni, de minimum rendszerigényünk már van. Az iOS-es készülékek közül mindent támogat majd az iPhone 5S-től felfelé, Androidos eszközöknél pedig egy 1GB RAM-ra, egy Snapdragon 410-re és egy Adreno 306-ra lesz legalább szükségünk. Ez nagyjából egy Samsung Galaxy A7 konfigurációjának felel meg.

A Wild Riftet az év végén fogják elkezdeni kiereszteni alfa és bétatesztek formájában. Először Kínában lesz majd elérhető, és 2020 végéig a világ minden országában megjelenik majd.

Az elmúlt hónapokban megjelent, és hatalmas népszerűségnek örvendő Teamfight Tactics játékmód is megjelenik majd mobilokra. A Wild Rifttel ellentétben a TFT alkalmazás egy teljes értékű port lesz, ami azt jelenti, hogy teljes cross-platform támogatást kapunk hozzá. Ennek megjelenési dátumát sem tudjuk, de valamikor 2020-ban számíthatunk majd rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)