Hirdetés

Leáll a The Elder Scrolls: Legends fejlesztése

|

Még egy idei támogatják a játékot, de újdonságokra már nem érdemes számítani.

Hirdetés

Bethesda community managere egy Reddit postban jelentette be, hogy felfüggesztik a The Elder Scrolls: Legends új tartalmainak fejlesztését, nem érkeznek majd újdonságok a free-to-play kártyajátékba. 

Hirdetés

Ettől még persze bárki bátran belevághat a kalandba akár most is, a The Elder Scrolls: Legends továbbra is futni fog, sőt játékbéli eventek is várhatóak, de újdonságok már nem érkeznek a jövőben. Ez természetesen érinti azt az új szettet, aminek még idén kellett volna megjelennie. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a Bethesda egészen pontosan meddig akarja életben tartani a játékot, és mikor lövik le azt teljesen. A 2017-ben elstartolt játékot egyébként kezdetben a Dire Wolf Digital fejlesztette, de tavaly átadták a feladatot a Sparkypants Studios csapatának. 

Nem egyszerű feladat egy sikeres digitális kártyajátékot összehoz, majd életben tartani, jelenleg talán a Hearthstone és a Magic: The Gathering Arena  uralma mellett csak a Legends of Runeterra tűnik ígéretesnek, de simán lehet, hogy a Riot üdvöskéje is olyan sorsra jut, mit a Valve nagy csinnadrattával beharangozott játéka, az Artifact.

A The Elder Scrolls: Legends PC-n, iOS-en és Androidon elérhető. Tervben volt Xbox One-os, PS4-es és Nintendo Switches kiadás is, de így minden bizonnyal hiába várunk már ezekre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)