Hirdetés

Legend of Mana és még 7 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Netflix előfizetői három játékot kapnak, az androidosok számára pedig végre megérkezett a Touchgrind Scooter.

Hirdetés

Nem tudom elégszer dicsérni a Touchgrind játékokat, úgyhogy megragadom most is az alkalmat: ha nem játszottatok még velük, de a deszkázás, a BMX, vagy épp a roller valamennyire kedves számotokra, esetleg láttok fantáziát ezek virtuális hajtásában, ne hagyjátok ki őket. A Netflix előfizetői három, sorozatokhoz nem kapcsolódó játékkal szórakoztathatják magukat, amikor unalmas rész van egy filmben vagy sorozatban, és az Apple Arcade kínálata is bővült.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Legend of Mana (iOS, Android) - 7990 Ft

A Square Enix szereti szerepjátékait úgy kiadni mobilra, hogy egész magas árat kér értük, de a JRPG-k kedvelőinek alighanem megéri. A Legend of Mana eredetileg 1999-es, de nyáron kiadták PC-re, Switchre és PS4-re is felújítva, most pedig itt a mobilos változat. A gyönyörűen megrajzolt játékban egy jelentős méretű világot járhatunk be, ahol kincsek és szörnyek is várnak minket.

További mobiljáték megjelenések

Bowling Ballers (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Dominoes Café (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Red Ball Super Run (iOS, Android) - ingyenes

Splitter Critters+ (Apple Arcade)

Touchgrind Scooter (Android) - ingyenesen elkezdhető

Welcome to My Cave (iOS, Android) - ingyenes

Wonderputt Forever (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)