Hirdetés

Az Apple Arcade új játéka egy LEGO-ba oltott Monument Valley

|

Még pont az ünnepek előtt futott be egy olyan játék, amit sokan élvezni fogunk a kályhák melegénél.

Hirdetés

A Builder's Journey pont az a játék, amire szükségünk van az ünneplés közben. Egy puzzle kalandról van szó, ami egy gyerek és egy szülőjének páros kalandját meséli el a LEGO világában. Aki játszott a Monument Valley bármelyik részével az otthon fogja érezni magát, legalábbis a tálalás és a hangulat tekintetében. A játékmenet picit más.

Hirdetés

A dolgunk az lesz, hogy a kis egy képernyős diorámákat úgy rakjuk össze, hogy a karakterek eljuthassanak a pálya végéig. Ez azt jelenti, hogy a figurákat nem mi irányítjuk, mi csak az utat építjük ki előttük. Ettől függetlenül az első néhány szint után kifejezetten sokat nehezedik a cucc, és igazi fejtörővé válik.

A játékhoz iOS 13-as készülékre és Apple Arcade előfizetésre lesz szükségetek. Ha mindez megvan, akkor feltétlenül tegyetek vele egy próbát, megéri!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)