Hirdetés

LEGO Jurassic World - már mobilon is játszható

|

Több korábbi LEGO játékhoz hasonlóan a LEGO Jurassic World is elérhetővé vált iOS-re és Androidra, szokás szerint nagyon olcsón.

Hirdetés

A TT Games jókora késéssel, de viszonylag rendszeresen kiadja LEGO játékait mobilkészülékekre. Persze nem a teljes, PC-s és konzolos játékot kapjuk, hanem a PlayStation Vitára is kapható kézikonzolos változatot.

A LEGO Jurassic World az eddig megjelent négy Jurassic film, a Jurassic Park, az Elveszett világ, a Jurassic Park III és persze a Jurassic World történetét dolgozza fel, a LEGO játékoktól megszokott, vicces stílusban. A mobilos változatban lehet LEGO dinoszauruszokat készíteni, majd azokkal rombolni, illetve felfedezhetjük Isla Nublart és Isla Sornát is. Az iOS-es változat 4,99 euróba kerül, az androidosért 1760,22 forintot kell fizetni.

A LEGO Jurassic World tavaly júniusban jelent meg, azóta kaptunk egy LEGO Dimensionst, egy LEGO Marvel's Avengerst, valamint idén júniusban jön a LEGO Star Wars: The Force Awakens is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)