Hirdetés

Új LEGO Star Wars játék készül, de csak mobilokra érkezik

|

A LEGO Star Wars: The Skywalker Saga mellett mással is készülnek majd a kockásított Csillagok háborúja rajongóinak.

Hirdetés

Warner Brothers Interactive Entertainment, a Lucasfilm, és a The LEGO Group karöltve jelentették be boldogan a mai napon, hogy érkezik a következő LEGO Star Wars videojáték. Itt pedig nem a már korábban leleplezett LEGO Star Wars: The Skywalker Sagára gondoltak, a Traveller's Tales továbbra is gőzerővel készül, és érkezik 2020-ban PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switchre. Ma viszont azt tudtuk meg, hogy jön egy mobilos LEGO Star Wars játék is.

Hirdetés

A LEGO Star Wars Battlesben mind a kilenc számozott Star Wars mozifilm eseményei, helyszínei és szereplői is megjelennek, sőt a A klónok háborújából és a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történetből is átemelnek pár jóságot a készítők. A TT Games Brighton által fejlesztett mobiljátékban magán a harcon lesz a fókusz (a cím láttán ez gondolom nem lepett meg senkit sem), a különböző Star Wars korszakokból vegyesen válogatott hőseinkkel az ellenfél bázisát kell majd elfoglalnunk. 

Hamarosan érkeznek majd a további részletek is. Titeket mennyire csigázott fel a LEGO Star Wars Battles?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)