Hirdetés

LEGO Star Wars Battles és még 11 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Ez még nem az a LEGO Star Wars játék, amit nagyon várunk, de legalább egy olyan, amit érdemes kipróbálni.

Hirdetés

Több érdekességet is hozott ez a hét: megérkezett például a Concordia társasjáték digitális változata, a Dragon Quest sorozat új része, a Garena Free Fire azon változata, amit direkt úgy alkottak meg, hogy kihasználja a prémium telefonok képességeit, és egy új interaktív film a Wales Interactive-tól. Merüljetek el a listában, válogassatok kedvetekre.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

LEGO Star Wars Battles (Apple Arcade)

Valójában a múlt hét vége felé érkezett, de mivel előző listánkról lemaradt, most pótoljuk a legújabb LEGO Star Wars játékot. A Battlesben a játékosok egymással csatázhatnak válogatott, ikonikus helyszíneken, egymásnak ereszthetnek porgokat, ewokokat, rohamosztagosokat, sőt, Boba Fettet vagy Chewbaccát is. A toronyépítés ugyancsak segít.

További mobiljáték megjelenések

Concordia: Digital Edition (iOS, Android) - 3490 Ft / 3999 Ft

Doors: Paradox (iOS, Android) - ingyenes

Dragon Quest Dai: A Hero's Bonds (iOS, Android) - ingyenes

Duck on the Run (iOS, Android) - ingyenes

Garena Free Fire MAX (iOS, Android) - ingyenes

Folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)