Hirdetés

Lehúzta a rolót a Rainbow Six: Siege mobilos klónja

|

A Ubisoft mindent megtett az eltávolításáért, meg is lett az eredménye.

Hirdetés

Pár napja számoltunk be róla, hogy zavarba ejtően hasonlít a Rainbow Six: Siege-re az Alibaba tulajdonában álló Ejoy.com játéka, a mobilos Area F2, amely miatt a Ubisoft jogi úton próbálja meg a Google-t és az Apple-t arra kötelezni, hogy eltávolítsák a játékot a rendszereikből. 

Hirdetés

A Ubisoft erőfeszítéseit pedig siker koronázta, ugyanis az Area F2-nek lefőtt a kávé: az Ejoy harc nélkül megadta magát és lelőtte a játékot, akik pedig költöttek rá, azoknak visszatéríti a pénzét. Úgy tűnik azonban, hogy a búcsú nem végleges: egy Facebook posztban a fejlesztők elárulták, hogy fejlesztik az Area F2-t annak érdekében, hogy jobb élményt nyújthassanak a játékosoknak. Valószínűleg virágnyelven ez annyit jelent, hogy a Ubisoft haragjának elkerülése érdekében lecserélik azokat a dolgokat, amik a Siege-re emlékeztetnek. 

Ha visszatér a közeljövőben az Area F2, igyekszünk majd lecsekkolni a változásokat, addig viszont bőven lesz mivel elfoglalnunk magunkat a Rainbow Six: Siege-ben, hiszen számos újdonságot hoz az Operation Steel Wave szezon és akár korábbi Ubisoft játékok hősei is csatlakozhatnak a felhozatalhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)