Hirdetés

Lenyűgöző mobiljáték lesz a Tom Clancy's The Division Resurgence

|

A The Division játékok élményét hozza el mobilokra a Ubisoft.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy remek játék volt, a The Division 2 nem úgy fogyott, ahogy a Ubisoft várta, azonban emiatt a kiadó nem kezdte el temetni a franchise-t, sőt, kimondottan nagy tervei vannak vele. Egyfelől valamikor érkezik a Heartland alcímű free-to-play spin-off PC-re és konzolokra, emellett pedig jön a The Division Resurgence, egy iOS-re és Androidra megjelenő, ingyenes mobiljáték, ami a megszokott élményt ülteti át érintőkijelzőkre.

A Resurgence egy teljesen új, de a két eddig megjelent játékhoz kapcsolódó kampányt mutat be, a Strategic Homeland Division (SHD) egyik ügynökeként próbálhatjuk meg a civileket védelmezni az ellenséges frakcióktól New Yorkban. Más szemszögből ismerhetjük meg a The Division 1 és 2 eseményeit.

Hirdetés

Ugyanúgy külső nézetes RPG lesz, ahogy nagy testvérei, nyílt világgal, amit magányosan vagy másokkal kooperálva is bejárhatunk. Számos játékmód, PvE aktivitások, sztoriküldetések várnak minket, és ahhoz, hogy készen álljunk a harcra, lootolnunk, craftolnunk, fejlesztenünk kell. Specializációk közül választhatjuk ki a nekünk leginkább tetszőt, és bármikor válthatunk, hogy valami újat próbáljunk ki.

A megjelenés 2023-ra várható, de a zárt alfára már most lehet jelentkezni a thedivisionresurgence.com oldalon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)