Hirdetés

Jön a Pokémon GO és a Final Fantasy szerelemgyereke

|

Az Augmented Reality játékok rajongói hamarosan új kedvencet kapnak majd egy szörny gyűjtögetős, fantasy kaland képében, bemutatkozott a Life Odyssey.

Hirdetés

Bár imádjuk a Pokémon GO-t, az tagadhatatlan, hogy számos hiányossággal küzd. Ezeket remélhetőleg pótolja majd a Life Odyssey, ami egy szintén GPS-re és a való világban történő mozgásra kihegyezett szerepjáték.

A játékos feladata az lesz, hogy a szabadban található szörnyeket legyőzze, sétálás közben erőt, és tapasztalati pontot gyűjtsön, fejlessze karakterét a való világban végzett tevékenységeivel.

A kalandorok több kasztból is választhatnak majd, mindegyiknek saját különleges képességeik lesznek, melyeket csatában be is vethetnek majd. A harc körökre osztott rendszerben működnek, az alábbi videón megcsodálható a rendszer.

A játék nemsokára zárt béta fázisba lép, utána többet tudunk majd a lehetőségeiről. Jelentkezni a hivatalos weboldalon lehet, ha bejön a koncepció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)