Hirdetés

Limbo - itt az újabb menet

|

A Limbo már majdhogynem a feledés homályába merült, amikor a fejlesztőcsapat úgy döntött, felfrissíti az emlékezetünket a játék újrakiadásával.

Hirdetés

Az igen egyedi hangulatú indie játék 2010-ben indult hódító útjára az Xbox Live-on, majd nem sokkal később PC-re, Mac-re és PlayStation 3-ra is megjelent.

2011-re több, mint egymillió példányban talált gazdára. Már akkor is éreztük, hogy ez bizony megállná a helyét kézikonzolokon, az elmúlt három év technikai újításai, a mobilos játékipar változásainak következtében pedig már hónapok óta az okostelefonos és táblagépes port bejelentésére vártunk. A PlayDead nem várat minket tovább: a Limbo iPadre, iPad 2-re, iPad Minire, iPhone 4S-re, iPhone 5-re és a legújabb iPod touch-ra is megjelenik július harmadikán, ára pedig több mint baráti, mindössze 4,49 euró. Ha még nem játszottatok vele, akkor azért, ha szívetekbe zártátok, akkor azért vegyétek meg. Kihagyhatatlan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)