Hirdetés

Lords of the Fallen - készül a mobilos port

|

A CI Games 2015-ben iOS-re és Androidra is kiadja a Lords of the Fallent. Nem valami társalkalmazást vagy egy spin-offot, magát a játékot.

Hirdetés

Azzal gondolom mindenki tisztában van, hogy a CI Games idén októberben elhozott nekünk egy csak PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelent akció-szerepjátékot, a Lords of the Fallent, és tegnap bejelentette, hogy dolgoznak a folytatáson.

Ennél inkább az időhiány, mintsem a korlátozott erőforrások okozhatták, hogy Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra nem adták ki, ugyanis tegnap a játék hivatalos Twitter csatornáján megjelent a következő poszt:

Twitter poszt mivoltából adódóan tömör és lényegre törő, a szöveg így gyakorlatilag félreérthetetlen: a Lords of the Fallen 2015-ben megjelenik iOS-es és Androidos eszközökre. Legyünk optimisták és higgyük el, hogy tényleg a teljes játékot adják ki, ami így csökkentett grafikával, (remélhetőleg) egy kicsit átdolgozott irányítással jöhet. Erre tényleg kíváncsiak vagyunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)