Hirdetés

Lords of the Fallen - na jó, mégsem portolják mobilra

|

Bár a bejelentés úgy volt megfogalmazva, hogy azt hihettük, a Lords of the Fallent egy az egyben akarják átköltöztetni mobilra, de mint kiderült, másról van szó.

Hirdetés

Egy konzolos és PC-s játék mobilra költöztetése még a legnagyobb stúdiók számára is komoly feladat, meglepődtünk volna, ha a CI Games is bevállalja.

Marek Tyminski, a CI Games vezérigazgatója igyekezett tisztázni a közemúltban történt, Lords of the Fallennel kapcsolatos bejelentéseket, és elmondta, hogy valóban készül a folytatás PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, illetve tényleg dolgoznak egy iOS-re és Androidra szánt játékon, ami nem a Lords of the Fallen portja lesz, hanem valami egészen új. Ennél többet egyelőre nem mondott, de izgatottan várjuk, hogyan próbálják kiterjeszteni a franchise-t.

Ti milyen mobilos játéknak örülnétek? Szerintetek elég érdekes és mély a Lords of the Fallen univerzuma ahhoz, hogy többet lehessen belőle kihozni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)