Hirdetés

LucasArts klasszikusok - most iPhone-ra is?

|

Nagy közfelháborodást váltott ki a LucasArts "óriási" bejelentése, ám most érkezett egy kis belsős információ, aminek lehet, hogy többen fognak örülni.

Hirdetés

Tegnap ugye megtudhattuk, hogy július 15-én jön a The Secret of Monkey Island: Special Edition, ahogy azt is, hogy a régi jó játékok elérhetővé váltak a Steam rendszerén keresztül. Ezeknek a visszajeléseket figyelve nem mindenki örült (hogy finoman fogalmazzak), de ez a hír remélhetőleg egy kicsivel jobb kedvre derít majd mindenkit.

Legfőképp az Apple iPhone vagy iPod Touch tulajdonosok örülhetnek, hiszen Darrel Rodriguez, a LucasArts CEO-ja egy, a Joystiq-nak adott interjújában kacsintások közepette elárulta, hogy az Apple-lel kötött szerződés értelmében nem beszélhet egy játék megjelenéséről, amíg az nincs kész, de esetleg elképzelhető, hogy lehetséges, hogy valószínű, hogy dolgoznak valami hasonló projekten(és itt volt két kacsintás).


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)