Hirdetés

Magic: The Gathering - érkezik egy újabb játék, nem minden rajongó fog örülni

|

Nem sokan számítottak volna arra, hogy egy ilyen Magic játékot jelent be a Wizards of the Coast.

Hirdetés

Mint ismeretes, nagy erőkkel készül a legújabb Magic: The Gathering videojáték, vagyis az Arena, melynek bétatesztje már javában folyik. Azt is tudjuk, hogy a Neverwintert is fejlesztő Perfect World Entertainment és a Cryptic Studios egy Magic MMORPG-n ügyködik, most viszont kiderült, hogy ezek mellett egy mobilos Magic játékra is számíthatunk. 

Hirdetés

A Wizards of the Coast és a Netmarble közösen jelentették be, hogy Project M kódnéven egy mobileszközökön játszható új Magic: The Gathering címen dolgoznak. A játékban Planeswalkereket, vagyis a Magic világában közismert nagyhatalmú síkjárókat alakítunk majd, lesz paklink is lényekkel és varázslatokkal, a megvalósítás viszont első ránézésre elég rendhagyó. Nem egy virtuális asztalra fogjuk lepakolni a kártyáinkat, hanem a megidézett szörnyek és maguk a Planeswalkerek is teljesen animált karakterekként jelennek meg. Egyelőre nem sokat tudunk a pontos játékmechanikákról, de az első trailer nagyjából azért lefesti, mire is számíthatunk.

Ti kíváncsiak lesztek egy efféle Magic játékra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)