Hirdetés

Magyar játék a világ toplistáinak élén!

|

Invictus - régi, jó barátaink Debrecenből, akik szorgalmasan dolgoznak és jobbnál jobb játékokat készítenek.

Hirdetés

Most végre meg is kapják a megérdemelt dicsőséget - legújabb iPad játékuk, a Fly Control HD igencsak ígéretes.

Biztosan sokan ismeritek a Flight Control nevű repülőgép-irányításos játékot, aminek a Fly Control HD voltaképp a klónja - itt ugyanis legyeket kell a kajára irányítani. De nem is ez a lényeg (amellett, hogy aranyos kis játék) hanem az, hogy a Fly Control HD több ország toplistáján is az első helyre kúszott az ingyenes iPad játékok között. Kína, Spanyolország, Hollandia, Hong Kong, Olaszország, Egyesült Királyság, Ausztrália, Oroszország, Svájc, Mexikó, Franciaország és Kanada listáin érte el az első helyet, Az Egyesült Államokban és Szingapúrban a másodikat, Németországban pedig a harmadikat, Japánban pedig az ötödiket.

Erre mondják, hogy NEM SEMMI! Gratulálunk Invictus, csak így tovább!

A hivatalos adatok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)