Hirdetés

Napi büntetés: ennél jobb GTA klón már nem lesz

|

A "Man fighting in the middle of town" korunk legújabb mesterműve, ami egy egész generációt szólít meg - az mondjuk nem derült ki, hogy egészen pontosan mit is akar mondani.

Hirdetés

Aki a napokban körülnézett az iOS App Store-ban, annak feltűnhetett, hogy a "Man fighting in the middle of town" képein nem más látható, mint a Grand Theft Auto V egyik különösen fontos jelenete, amelyben Trevor céltalanul püföl járókelőket az utcán. Talán mondani sem kell, hogy ez a játék nem a GTA V mobilváltozata, már csak azért sem, mert ez annál sokkal több.

Mivel a képeket nem biztos, hogy jogszerűen használták fel a készítők, ezért csak a leírás alapján tájékozódhatunk a játékról. A szöveg szerint

"Ez a játék egy nagy küzdelmet mesél el a városban a hatalomért a városban. Minden erejével megküzd a hatalomban lévő emberek ellen."

Ezek a mondatok bizonyára egy létező nyelven is jelentenek valamit, habár ez a nyelv sajnos pont nem az angol. A játék egyébként követi a mostanában divatos letisztult dizájn trendeket, így nagyon nincs is benne semmi, ami ténylegesen működik, viszont egy lila Hulk és egy lufi autó (?) azért szerencsére belefért.

Habár van egy radar a képernyő egyik sarkában, egyáltalán nem működik. Talán nincs is rá szükség. Azt akarja mondani ez a játék, hogy bízzunk magunkban? Ez már sosem derül ki, mert sajnos letörölték a Store-ból, de remélhetőleg hamarosan visszakerül egy jobb, kiforrottabb változat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)