Hirdetés

Már a nyár végén megjelenik a következő Marvel videojáték

|

Olyan hősökkel zúzhatunk majd, mint Amerika Kapitány, Vasember, Doctor Strange és Pókember.

Hirdetés

A Marvel's Avengers nem váltotta be a rajongók reményeit - bár a Fekete Párducra fókuszáló kiegészítőre érdemes lesz visszatérni -, így jobb híján két lehetőségük maradt: kivárni, amíg megjelenik a Marvel's Guardians of the Galaxy vagy amíg elkészül a Marvel's Spider-Man folytatása. Szerencsére azonban kínálkozik egy jóval közelebbi alkalom is arra, hogy interaktív módon elmerülhessünk a szuperhősök világában: a Netmarble Monster által fejlesztett mobiljáték. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat nem most kezdte az ipart és a Marvel sem idegen a számára, hiszen a stúdió jegyzi a Marvel Future Fightot is. Legújabb okostelefonokra szánt prémium játékában, a Marvel Future Revolutionben a multiverzum hősei egyesülnek az Omega Flight zászlaja alatt, vagyis egy rakás párhuzamos univerzumból való karakter verődik össze, úgymint Fekete Özvegy, Amerika Kapitány, Marvel Kapitány, Doctor Strange, Vasember, Pókember, Űrlord és Ciklon. Nem leszünk híján gonoszoknak sem, többek között a Vörös Koponyával, Mordo báróval, M.O.D.O.K.-kal, a Zöld Manóval és Fullánkkal is felvehetjük a harcot. 

A játékmenet során számos helyszínen fordulhatunk meg, például a Xanderath és a Sakaar planétákon, vagy New Stark City-ben is. A modern héroszokat természetesen öltöztethetjük is változatos módokon, a készítők szerint 400 millió jelmezkombináció áll majd a rendelkezésünkre. És hogy mikor? A korábbi híresztelésekkel ellentétben nem kell rá szeptemberig várnunk, már augusztus 25-én elrajtol a Marvel Future Revolution, ahogyan azt az alábbi trailer is hirdeti: 

Az előzetes regisztráció már az App Store-ban és a Google Play-en is elérhető, aki pedig így tesz, annak egy különböző kozmetikai cuccokból álló ajándékcsomag üti a markát. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)