Hirdetés

Már mobilon is játszható a Company of Heroes

|

A klasszikus háborús stratégia már a farzsebedben is elfér, itt a telefonos Company of Heroes.

Hirdetés

Mielőtt leporolnátok a vasvillát, jobb ha tisztázzuk: ez nem egy Company of Heroes mobiljáték. Ez a Company of Heroes eredetijének mobilos változata, annak összes tartalmával, játékmechanikájával, szépségével és hibájával.

Mivel egy nem ingyenes játékról van szó így tolakodó mikrotranzakcióktól sem kell tartanotok, szóval azért az igyekezet mindenképpen megérdemel egy kis figyelmet.

Hirdetés

Ez bizony az az RTS élmény, amit 2006-ban megszerettünk, csak kisebb képernyőn, átalakított irányítási modellel. A fejlesztők az év elején már kiadták iPadre a játékot, így csak azt kellett optimalizálni a kisebb kijelzőkre.

Aki korábban már megvásárolta a játék iPades verzióját, az ingyen megkapja az iPhone változatot. Egyébként a Company of Heroes 5 599 forintért vásárolható meg a Google Play és iOS App Store-on keresztül. Vásárlás előtt azért biztonság kedvéért fussátok át a támogatott eszközök listáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)