Hirdetés

Final Fantasy X/X-2, Yoshi's New Island - 2014. márciusi handheld játékmegjelenések

|

Új Pokemon, új Professor Layton és egy (vagy ha úgy vesszük, két) feljavított Final Fantasy - márciusban a kézikonzolosok sem fognak unatkozni.

Hirdetés

2013 végéig a Nintendo 42,74 milló 3DS-t adott el. Ez azért egy elég számottevő felhasználói bázist jelent, és bár a külsős fejlesztők zömmel kerülik, a Nintendo nem hagyja unatkozni a rajongókat. Márciusban négy játék jön a konzolra, melyből hármat a Nintendo, egyet pedig az Activision ad ki, és mindegyiknek jó esélye van a sikerre. Egyébként egy véletlenül kikerült tweet anno azt súgta nekünk, hogy a Borderlands 2 is márciusban jön PS Vitára, de a 2K azóta cáfolta a tizennyolcadikai megjelenési dátumot. Úgyhogy várunk, addig böngésszétek végig az aktuális listát, és ne felejtsetek el még a héten visszanézni az iOS-es, androidos és Windows Phone-os megjelenésekért!

Pokemon Link Battle - március 13. - 3DS

A február közepe táján tartott Nintendo Directen jelentették be az új Pokemon játékot, a Pokemon Battle Trozei-t, ami Európában Pokemon Link Battle néven jelenik meg. A 2006-os, DS-re megjelent Pokemon Trozei folytatásában mind a 718 Pokemon megtalálható. Az alsó képernyőt használva négyes csoportokban kell eltüntetnük a lényeket, miközben a fentin a harcokat láthatjuk. Egyszerre akár 4-en is co-opozhatnak vele, úgyhogy nem kell mindenkinek ugyanazt az egy játékot játszani.

Yoshi’s New Island - március 14. - 3DS

Március 18-án véget ér Luigi éve, de ez nem jelenti azt, hogy nem találkozunk többet a „Zöld Marióval”. Van viszont egy másik népszerű zöld karakter is, akinek kiemelt szerepet szán a Nintendo. A harmadik Yoshi's Island játék elején a gólya hozza a csecsemő Mariót és Luigit, de rájön, hogy rossz háznál akarta letenni őket. Elindul megkeresni az igazi szülőket, Kamek viszont elrabolja Luigit, Mario pedig az Egg Islandre zuhan, ahol egy csapat Yoshi megtalálja, és elhatározzák, hogy segítenek neki legyőzik a bébi Bowsert és megmenteni Luigit.

Final Fantasy X / X-2 HD Remaster - március 21. - PlayStation Vita

A konzolos-PC-s megjelenéses cikkben is írtunk a Final Fantasy X / X-2 HD Remasterről, ami nem csak PS3-ra, de PS Vitára is megjelenik a hónapban. A Square azon igyekezett, hogy a két változat a lehető legjobban hasonlítson egymásra, így csak minimális kompromisszumokat kell kötni (a nyugati verzión például nincs japán szinkron), de ezek tényleg annyira elenyészőek, hogy még a két verzió mentései is kompatibilisek egymással, tehát ha az egyiken elkezditek a játékot, a másikon pont ugyanonnan folytathatjátok.

Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney - március 28. - 3DS

Mindig jó látni, ha két fejlesztőcsapat összefog, hogy saját sikeres franchise-aik vegyítésével egy új dolgot hozzanak létre. A Level-5 a Professor Laytont, a Capcom pedig az Ace Attorneyt dobta be a közösbe, és nem csak a karaktereket, de a játékmechanikákatis felhasználták mindkét sorozatból. Az Adventure módban felfedezhetjük a környezetet, beszélgethetünk a karakterekkel, hogy előrébb jussunk Labyrinthia rejtélyének megoldásában, a Witch Trial mód során pedig Phoenix Wrighttal próbálhatjuk meg tanúkból kicsalni az igazságot.

Cut the Rope: Triple Treat - március 28. - 3DS

Személyes kedvencem a Cut the Rope sorozat, ami mobilokon korábban már hatalmas sikert aratott. A ZeptoLab most az alapjátékot, valamint az Experiments és a Time Travel epizódokat gyúrja egybe, hogy a 3DS tulajdonosok egy csomagban kapják meg az összes eddig megjelent tartalmat. Több mint 50 órányi szórakozást ígérnek, de ez természetesen úgy van kalkulálva, hogy mind a 650 pályán 3 csillagot szerezzünk. Nem lesz egyszerű.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)