Hirdetés

Mario Kart Tour - hamarosan végre megjelenik

|

Húzza egy ideje a Nintendo a Mario Kart Tour kiadását, de most már tényleg nem kell sokat várnunk rá.

Hirdetés

A Dr. Mario World valamiért még mindig csak bizonyos régiókban érhető el, de máris érkezik a következő mobilos Nintendo-játék, ami nagyobb eséllyel szárnyalhatja túl a Super Mario Run eredményeit. Elvégre Mario Kartról van szó, ez elvileg már önmagában eladja.

Hirdetés

A frissen nyitott, angol nyelvű Mario Kart Tour Twitter-csatornán megjelent egy poszt, mely szeptember 25-ei megjelenést emleget. Aki tudja, hogy azonnal kell neki a játék, az App Store-ban és a Google Play-ben is előrendelheti vagy előregisztrálhat rá. Mivel ingyenes lesz, nincs veszítenivalótok, ha elkötelezitek magatokat, viszont arra érdemes készülni, hogy nem lesz felhasználóbarát a mikrotranzakciós rendszer. A béta utáni visszajelzések talán jó irányba terelték a fejlesztőket, de az is lehet, hogy nem változtattak. A játékmenet így néz ki:

Szerintetek milyen Nintendo franchise-t lehetne még okoseszközökre átültetni? Kell egyáltalán ennél több?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)