Hirdetés

Egy új mód teszi sokkal jobbá a Mario Kart Tourt

|

Az ingyenesen játszható, mobilos Mario Kart végre megkapja a többjátékos módot, amit a megjelenése óta vártunk.

Hirdetés

A Mario Kart Tour érdekes pályát futott be eddig. Ez volt a Nintendo első olyan mobiljátéka, ami havi előfizetéses rendszert használt, mellyel extra tartalmakhoz és jutalmakhoz férhetünk hozzá. Emellett a kiadó folyamatosan bővítgette a játékot új helyszínekkel, pályákkal és extra apróságokkal, de a közösség számára igen fontos játékmód még mindig hiányzik: a multiplayer.

Hirdetés

Ez hamarosan változni fog, mivel a Nintendo végre bejelentette, hogy március 8-án megérkezik a rendes többjátékos versenyzés. Az új módban a világ bármely részén lévő játékosokkal versenghetünk, de a haverokat is behívhatjuk egy-egy barátságos körre. A multi az ingyenesen játszó érdeklődőknek is elérhető lesz, de aki rendelkezik előfizetéssel, az Gold kategóriás versenyeken is részt vehet majd, ami több jutalmat és 200 cc-s módot jelent.

A Mario Kart Tour már letölthető androidos és iOS-es készülékekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)