Hirdetés

Új nyílt világú szerepjátékot jelentett be a Marvel, de van egy kis bökkenő

|

Valószínűleg nem lesztek maradéktalanul elégedettek a Marvel Future Revolutionnel, ennek pedig egy végtelenül egyszerű oka van.

Hirdetés

A PAX Easten jelentették be a Marvel Future Revolutiont, ami ahogy az a nevéből is sejthető, a Marvel Future Fight egyfajta folytatása (bár teljesen különálló sztoriról van szó), azaz egy mobiljáték. Ettől még persze nagyon izgalmasnak tűnik, szóval ha kicsit is kedvelitek a mobilos címeket, akkor érdemes lehet majd esélyt adni neki. Az első előzetes alapján a látványra semmiképp sem lehet majd panaszunk. 

Hirdetés

A  Marvel Games és a Netmarble Corp közös játékában egyesülnek a multiverzum hősei, azaz egy halom párhuzamos univerzumból átruccant karakter is a hősök nap csapatát, az Omega Flightot erősíti. Az már bizonyos, hogy Marvel Kapitány, Amerika Kapitány, Pókember és Doktor Strange a játszható karakterek között lesznek, nekik pedig olyan extrémebb verzióik is felbukkannak, mint a Spider-Punk, Captain Hydra, vagy épp a New Stark City világ páncélos jótevői. Egy halom különböző helyszínt bejárhatunk megfordulhatunk a Xanderath és Sakaar planétákon is. Hőseinket teljesen testreszabhatjuk, az eddig infók szerint pedig olyan gonoszokkal vehetjük fel a harcot, mint Vörös Koponya, Mordo báró, M.O.D.O.K., a Zöld Manó, Fullánk (Yellowjacket ), vagy éppen a Vörös Manó (azaz Zöld Manó és Vérontó ronda egyesülése). 

A megjelenési dátumról egyelőre még semmit sem árultak el nekünk, de az biztos, hogy iOS-es és androidos készülékeken is pörgethetitek majd a Marvel Future Revolutiont. Egyébként továbbra is készül egy másik mobilos Marvel-játék, a Marvel Contest of Champions folytatása, a Marvel Realm of Champions, erről sem érdemes elfeledkezni. PSVR-ra hamarosan érkezik a Marvel's Iron Man VR, szeptember 4-én pedig jön a legnagyobb falat, a Marvel's Avengers.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)