Hirdetés

Marvel Realm of Champions és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A hétre egy új Marvel játék is jutott, de érdemes egy próbát tenni Orwell Állatfarmjának feldolgozásával is.

Hirdetés

Az év utolsó előtti mobiljáték-ajánlójához sem volt nagyon nehéz összesöpörni az újdonságokat, volt még pár fejlesztő, aki úgy érezte, az elmúlt hét lenne a legalkalmasabb játéka szabadjára engedéséhez.

A Kabam Games például egy új Marvel játékkal jelentkezett, a Nerial pedig Orwell Állatfarmját dolgozta fel egy vegyes fogadtatású kalandjátékban, ami a kritikusok szerint főleg azokat érdekelheti, akiket eleve megfogott az eredeti történet. Nézzük, mivel múlathatjuk az időt az ünnepek előtt/alatt.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Marvel Realm of Champions (iOS, Android) - ingyenes

A történet szerint Maestro, Hulk egy alternatív univerzumos, gonosz változata alkotta meg a Battleworldöt, ahol istenek és harcosok éltek. Rejtélyes halála után a világ összeomlott, elindult egy háború, és a mi segítségünk kell ahhoz, hogy újra rend legyen. Testreszabható, fejleszthető bajnokunkat irányítva szállhatunk harcba, és a Marvel univerzum hőseit irányítva harcolhatunk a sikerért akár a gép ellen, akár más játékosokkal.

Orwell's Animal Farm (iOS, Android) - 1490 Ft / 1590 Ft

Az Orwell's Animal Farm egy kalandjáték, amiben a zsarnokoskodó embereket elűző állatok életét terelgethetjük. Mi döntjük el, ki legyen egyenlőbb a többinél. Valójában természetesen politikai üzenete is van, mely a mai helyzetre is levetíthető.

A további játékokért lapozzatok!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)