Hirdetés

Marvel Strike Force bejelentés - mobiljátékban hősködhetünk jövőre

|

2018-ban új mobiljátékban gyűjthetjük össze kedvenc Marvel hőseinket és gonoszainkat, hogy aztán a Marvel Strike Force csatáiban elagyabugyáljuk, aki szembejön.

Hirdetés

Nemrég elvesztettük a képregényvilág hőseit egy Diablo-szerű játékban játszhatóvá tévő Marvel Heroes-t, de úgy tűnik, már úton is van az utódja. Igaz, a Marvel Strike Force jelentősen egyszerűbbnek tűnik, látványosnak azért látványos.

Hirdetés

A Fox Next Los Angeles és a Seismic Games játékában egyfelől rengeteg karakter közül választhatunk majd - persze ha már megszereztük őket - és különböző kombótámadásokat is előhozhatunk a megfelelő párosítások megtalálásával. Emellett úgy tűnik, hogy a Marvel Strike Force-ban mindegyik hősünket külön szintezhetjük, sőt, még a rájuk aggatott felszerelésre is ügyelnünk kell, szóval a fejlesztési rendszerek köré épülő grindolásból valószínűleg nem lesz hiány. De minderről valószínűleg csak 2018-ban tudunk meg többet, mikor iOS-re és Androidra megjelenik a játék, addig az alábbi trailerrel és képekkel kell beérnünk.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)