Hirdetés

Max Payne - Hamarosan iOS és Androidos eszközökön is

|

A bullet time koronázatlan királya és a PC-s címek egyik legnagyobb klasszikusa hamarosan mobilra költözik.

Hirdetés

Az eredetileg PC-n bemutatkozó Max Payne újabb platformot szeretne meghódítani, ugyanis a Rockstar Games bejelentette, hogy hamarosan iOS és Android készülékeken is elérhetővé válik a játék.

A Max Payne 3 debütálása előtt remek marketing fogást eszelt ki a Rockstar Games, hiszen a mobilra költöző Max Payne nagyfelbontású textúrákkal, HD grafikával és Social Club támogatással érkezik, valamint testreszabható irányítással rendelkezik majd. Max Payne barátunk iOS eszközökre április 12.-én szándékozik lassított tempóban rávetődni, míg az Androidos készülékekre való becserkészést április 26.-ára tűzte ki.

A Rockstar fiainak bejelentése szerint a következő iOS eszközökön lesz elérhető a játék: iPhone (3GS, 4,  4S), iPod Touch 4, iPad (1, 2, 3). Az Androidos eszközök listáját a későbbiek folyamán erősítik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)