Hirdetés

Még egy új Battlefield érkezik idén

|

Nem csak a Battlefield 2042 miatt várhatják a rajongók az őszt.

Hirdetés

Habár kampány nélkül jön, a Battlefield 2042 valószínűleg még így is rengeteg játékost fog majd maga köré gyűjteni a megjelenése idején, hiszen az eddig látottak alapján nagyon ütős multiplayer csatákat kínál a DICE lövöldéje. Ráadásul korábban már megtudhattuk, hogy az Electronic Arts azoknak a játékosoknak is készül egy újdonsággal, akik PC és konzol helyett inkább mobiljukon szeretnek lövöldözni, és úgy tűnik, hamarosan elérhető is lesz ez is.

Megjelent ugyanis a Google Play oldalán egy Battlefield Mobile nevű játék, ami a jelek szerint rövidesen elhozza a legendás franchise-t a kisebb képernyőkre. A hivatalos leírás alapján több játékmód is helyet kap az alkotásban, amiben pajtásainkkal együtt indulhatunk harcba, és a csata hevében nemcsak fegyvereket, hanem például spéci kütyüket is használtunk. Sőt még járműveket is vezethetünk összhangban a Battlefield-széria szellemiségével.

Hirdetés

A játékban elvileg négy kaszt valamelyikét választhatjuk, de elérhetőek lesznek majd saját sztorival rendelkező háborús hősök is. A jelenlegi tervek szerint a játékosok először valamikor idén ősszel, kizárólag Indonéziában és a Fülöp-szigeteken próbálhatják ki a játékot, csak Androidon. A béta során a Conquest játékmód is a Grand Bazaar pálya lesz elérhető, de később nyilván még több tartalom érkezik.

A Battlefield Mobile egyébként alapvetően free-to-play alkotásként jelenik meg, de nem maradnak ki belőle a mikrotranzakciók sem. Sajnos azt nem tudni, hogy a világ többi régiójában mikor lehet majd kipróbálni, de az mindenképp biztató jel, hogy a játék mögött az az Industrial Toys áll, aminek egyik társalapítója a Bungie egy veteránja, Alex Seropian.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)