Hirdetés

Megérkezett a Bad Piggies PC-s változata

|

Az Angry Birds alkotóinak új játéka immáron nem csak a mobilplatformokon elérhető!

Hirdetés

Bár a stílus és a szereplők ismerősek, de a játékmenet tekintetében igencsak különbözik elődjétől a Bad Piggies. A Rovio új sikerjátékában a feladatunk, hogy a zöld malacoknak olyan járművet építsünk, amivel esélyük van élve eljutni a pálya végén lévő célba. Az elsőre elég egyszerűnek hangzó formulát a trükkös pályatervezés és a sokféle felhasználható alkatrész bonyolítja, de arra azért gondosan odafigyeltek, hogy a casual célközönség ne vágja földhöz a készülékét a nehezebb pályákon sem.

A Bad Piggies iOS-re és Androidra már egy hónapja megjelent, így időszerű volt már, hogy a PC-s átirat is napvilágot lásson,ami most már doboz formában is elérhető. Aki nem rendelkezik okostelefonnal, vagy csak egyszerűen jobban szeret a nagy képernyőn játszani, mostantól PC-n is gond nélkül élvezheti a Rovio új játékát.

A Bad Piggies 4,95 euróért letölthető a Rovio online üzletéből, vagy megvásárolható dobozos formában 10 euró körüli áron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)