Hirdetés

Megérkezett az új XCOM, de ne lepődjetek meg, ha még nem találkoztatok vele

|

Korai hozzáférésen keresztül vált elérhetővé az XCOM Legends.

Hirdetés

2012-es feltámasztása óta több új résszel is bővült az XCOM széria, aminek legfrissebb, PC-re is megjelent darabja a tavalyi XCOM: Chimera Squad. Sajnos azt egyelőre nem tudni, hogy a Firaxis Games mikor szállíthat le nekünk egy újabb teljes értékű epizódot, azonban időközben új címmel bővült a franchise, ami egyelőre csak korai hozzáférésen keresztül érhető el, és valamiért nem verte túl nagy dobra a megérkezését a 2K.

Elérhetővé vált ugyanis a Google Play kínálatában egy XCOM Legends című, egyelőre early access játék, amit bizonyos régiókban már ki is lehet próbálni Androidon. A kaland mögött az Iridium Starfish nevű csapat áll, ami a jelek szerint a 2K anyaszervezetként is működő Take-Two Interactive-hoz kapcsolódik. Elvileg egy hivatalos mobiljátékról van szó, ezért is furcsa egy picit, hogy ilyen szerény körülmények között debütált.

Hirdetés

A leírás szerint az XCOM Legends egy körökre osztott szerepjáték, amelynek kampányában hullámokban érkező ellenfelekkel kell összecsapnunk. Emellett hősöket gyűjtögethetünk, akik között vannak emberek és földönkívüliek is, majd saját csapatunkat összerakva megküzdhetünk más játékosokkal is. A fejlesztők tehát vegyítették az XCOM világát a jól bevált mobilos játékmechanikákkal, szóval a jelek szerint nem érdemes túl nagy elvárásokat támasztani a játékkal szemben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha kíváncsiak vagytok arra, milyen is a sorozat új felvonása, nézzétek meg az alábbi videót!

Ti örülnétek, ha rendes folytatást kapna már az XCOM?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)