Hirdetés

Megjelent a Crash Bandicoot: On the Run!, mobilon is lehetünk sávos bandikutok

|

A széria mobilos spin-offja egyelőre csak az egyik nagy platformon érhető el, de hamarosan mindenki kipróbálhatja.

Hirdetés

Mozgalmas napokat él a Crash-univerzum, hiszen nem csak az It's About Time PC-s megjelenése közeleg, hanem most válik elérhetővé az On the Run című mobilos mellékszál is. Az ingyenes kalandot az a King fejlesztette, akik a 2012 óta hódító Candy Crush Sagával szereztek hírnevet (és milliókat) maguknak.

A játék elvileg március 25-én jelent volna meg, ám az iOS-es változatot valamiért már most letölthetővé tették, míg az androidos verzió esetében továbbra is csak előrendelésre van lehetőség. Az On the Run műfaja a mobilon népszerű endless runner, ami alapvetően remekül passzol a Crash-szériához, itt viszont csavar is van a dologban, mivel megjelenik a bázisépítés és a fegyverek craftolása is, nyilván remek apropót biztosítva az alkalmazáson belüli vásárlásokra.

Hirdetés

A játékban a sorozat olyan ikonikus főellenségei is visszaköszönnek, mint Scorporilla, Nitrus Brio, Nina Cortex, Digodile, Fake Crash, sőt, maga Dr. Cortex is tiszteletét teszi. Az iOS-es változat telepítéskor csak 240 MB-ot foglal, ám a gyakorlópálya teljesítése után rögtön egy 480 MB-os letöltést tartogat a játék, úgyhogy érdemes ellenőrizni az elérhető tárhelyünket, mielőtt adunk neki egy esélyt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)