Hirdetés

Megjelent a World of Warcraft: Legion társalkalmazás

|

Már otthonodtól távol is menedzselheted a Class Hallodat és láthatod, hogy milyen küldetések várnak rád a térképen.

Hirdetés

A tegnap esti órákban jelent meg a World of Warcraft: Legion társalkalmazása. Az iOS-re és Androidra letölthető program rengeteg információt kínál a világ történéseiről, és lehetőséget ad kasztunk bázisának távoli irányítására.

Ha telepítettük a programot, be kell jelentkezni Battle.net fiókunkkal és ki kell választani a használandó karaktert. Innentől láthatjuk, hogy milyen World Questek érhetőek el éppen, illetve a kaszt bázis majdnem minden funkcióját használhatjuk mobilról.

Elküldhetjük követőinket küldetésekre, segítőket termelhetünk (ezek az én esetemben Water Elementálokat és Tirisgarde tanoncokat jelentenek), elindíthatjuk a fejlesztéseket, és begyűjthetjük a zsákmányt.

Fontos megjegyezni, hogyha éppen játszunk a karakterrel, de a társalkalmazáson is bejelentkeznénk, akkor ki fog dobni a játékból, mert úgy érzékeli, hogy egyszerre két helyen jelentkeztünk be. Ez azt jelenti, hogy nem lehet egyszerre tolni a Legiont és bogarászni az alkalmazásban.

Ettől eltekintve minden tökéletesen működik, és nagyban leegyszerűsíti a Class Hall működtetését. Aki keményen tolja a kiegészítőt, annak érdemes letöltenie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)