Hirdetés

Megjelent egy vadonatúj Harry Potter-játék, csak azt nem értjük, hogy miért

|

Videojátékos fronton továbbra sem hasznosítják túl ügyesen a Harry Potter franchise-t.

Hirdetés

Elképesztően sokan rajonganak J.K. Rowling Varázsvilágáért, és ugyan a Harry Potter-filmek alapján készült néhány élvezhetőbb videojáték, mostanában elég nagy a csend ezen a téren. Nemrég elérhetővé vált egy friss alkotás, de valószínűleg csak kevesen fognak örülni neki.

Hirdetés

Megjelent Androidra és iOS-re a hivatalos licenccel rendelkező Harry Potter: Puzzles & Spells mobiljáték, amiben ugyan visszaköszönnek a franchise jól ismert karakterei, de nagyon kevés egyediséggel rendelkezik. A Zynga által kiadott játék nagyjából úgy működik, mint a Candy Crush, csak épp ezúttal színes köveket kell egymás mellé helyezni a pályákon.

Kár, hogy az amúgy elég nagy potenciállal rendelkező varázsvilág alapján kizárólag ilyen videojátékok születnek mostanában. Viszont ha valaki mindenképp egy potteres témájú mobiljátékkal szeretné elütni az időt, akkor érdemesebb lehet kipróbálnia a Harry Potter: Hogwarts Mystery-t vagy a Pokémon GO-ra hasonlító Harry Potter: Wizards Unite-ot. Ez a két játék valószínűleg jobban leköti majd a rajongókat, mint a Puzzles & Spells. Persze tévedhetünk is, mert a Candy Crush sikerét sem láthatták túl sokan előre.

Ti örülnétek egy teljes értékű, igényesen kivitelezett Harry Potter-játéknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)