Hirdetés

Megjött a PUBG Mobile új pályája, a Livik

|

Még a hét elején jelentette be a Tencent, hogy új csatatérrel bővítik a mobilos battle royale-t, amit kifejezetten az érintőképernyős túlérőkre szabtak.

Hirdetés

Az, hogy a PlayerUnknown's Battlegrounds új pályát kap, már nem is annyira nagy meglepetés, de most egy kicsit másról van szó. A PUBG Mobile általában a nagy testvér csatatereit szokta megkapni, de a Livik egy exkluzív pálya, amit kifejezetten a mobilos igényekre szabtak. Ennek megfelelően kevesebb lesz a játékos és kisebb lesz a kilométerszám.

Hirdetés

Míg mondjuk az Erangel és a Miramar 8x8 kilométeres arénák, addig a Livik megállt a 2x2-es méretnél, így nem is fér el benne 52 játékosnál több. A meccsek hossza is 15 percre van limitálva, így gyors akcióra számíthatunk. A Livikre két exkluzív fegyver, a P90-es SMG és az MK 12-es puska is bekerültek.

A Livik már elérhető a PUBG Mobile-ban, egyelőre bétateszt jelleggel. Mielőtt beugrotok a helyre, készüljetek fel az esetleges bugokra és problémás pályarészekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)