Hirdetés

Megkapta megjelenési dátumát a következő The Witcher-játék

|

A Monster Slayer alcímmel ellátott alkotás még a nyáron megérkezik mobilokra.

Hirdetés

Nem kizárt, hogy a CD Projekt Red valamikor a jövőben leszállít majd nekünk egy vadonatúj és teljes értékű The Witcher-játékot, azonban nem érdemes arra számítani, hogy egyhamar kapunk egy ilyen kalandot. Persze ez közel sem jelenti azt, hogy nélkülöznünk kell Sapkowski fantasyvilágát, ugyanis már ebben a hónapban befut egy olyan alkotás, amire sokan valószínűleg csak legyintenek majd, de mások lehet, hogy örömmel állnak szörnyvadásznak.

Hirdetés

Már tavaly bemutatkozott a The Witcher: Monster Slayer, amiben a kiterjesztett valóság segítségével intézhetünk el mindenféle csúfságot. Alapjait tekintve a játék eléggé hasonlít a Pokémon GO-ra, tehát valódi helyszíneken járkálva kutathatunk a szörnyetegek után, csak épp labdák hajigálása helyett összevissza kaszabolhatunk.

Időközben pedig arra is fény derült már, hogy a Monster Slayer egészen pontosan július 21-én debütál Androidon és iOS-en, tehát nem is kell sokat várni az önjelölt szörnyvadászoknak.

Ti adtok majd egy esélyt a játéknak, vagy még akkor sem kell egy mobilos cím, ha az történetesen a The Witcher franchise része?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)