Hirdetés

Megvan a PUBG: New State megjelenési dátuma

|

A mobilos játékosok hamarosan felfedezhetik a futurisztikus battle royale adta új lehetőségeket.

Hirdetés

A PUBG Studios és a Krafton tartottak egy élő fejlesztői naplót, ahol meséltek a PUBG: New State állapotáról és megjelenésének menetéről.

Az iOS-es és androidos eszközök tulajdonosai november 11-én tölthetik majd le a játékot világszerte. Ez azt jelenti, hogy a szervereket valószínűleg egyszerre fogják megrohanni az érdeklődők. Ennek fényében nagyon meg lennénk lepve, ha az indulás problémamentes lenne.

Hirdetés

Valószínűleg egyébként a fejlesztők is nagy tömegre készülnek, ezért is tartanak egy jóval apróbb technikai tesztet még október 29-én és 30-án. Ezen sajnos csak egy maréknyi kiválasztott ország játékosai vehetnek részt, így mi erről bizony lemaradunk.

A megjelenési dátum egyébként egy nagyon hangulatos videóval érkezett:

Akit a játékmenet finomságai érdekelnek, azok megtalálják a teljes fejlesztői beszámolót a lenti videóban.

Ti ki fogjátok próbálni a játékot?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)