Hirdetés

Megvan a Tom Clancy's Elite Squad megjelenési dátuma

|

A Ubisoft egy taktikai mobiljátékban gyűjti össze a Tom Clancy's játékok ikonikus hőseit.

Hirdetés

Nem hibáztatunk titeket, ha tegnap este teljesen átsiklottatok a Tom Clancy's Elite Squad trailer felett. A nagyobbnál nagyobb AAA bemutatók között szinte láthatatlan volt a mobiljáték beharangozója, pedig egy fontos információt tartalmazott. A Ubisoft taktikai szerepjátéka ugyanis a videó vége szerint augusztus 27-én meg fog jelenni iOS-es és androidos készülékekre.

Hirdetés

Aki szeretné kipróbálni a játékot, annak érdemes lehet rányomnia az előregisztráció gombra a játék Google Play Store vagy iOS App Store aloldalán, hogy megkaphassa az induláskor osztogatott ajándéktárgyakat. Maga az Elite Squad egyébként egy hősgyűjtögetős, taktikai szerepjáték, amiben a Tom Clancy címek ismerős karaktereit küldhetjük majd el különböző bevetésekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)