Hirdetés

Megvan, mikor jön a Farmville 3

|

Több mint 150 különböző állatot nevelgethetünk majd a Zynga új játékában.

Hirdetés

Bizonyára mindenki, aki nagyjából tíz évvel ezelőtt regisztrált a Facebookra, tudja, milyen remek volt mindenféle ismerősöktől Farmville-es felkéréseket kapni. A Zynga farmgazdálkodós alkotása 2009-ben jelent meg, és két éven át a platform legnépszerűbb játéka volt, a csúcson több mint 83 millió aktív játékossal havonta. Miután a népszerűsége zuhanni kezdett, 2012-ben megjelent a Farmville 2, és a fejlesztők most látták elérkezettnek az időt arra, hogy elkészítsék a harmadik részt, ami igazodva a mai kor szokásaihoz már csak mobilokra és MacOS-re jelenik meg.

A Farmville 3 november 4-én érkezik, és lehetőséget ad arra, hogy több mint 150 állatfaj egyedeit nevelgessük, köztük alpakákkal és tigrisekkel, majd könnyes búcsút vegyünk tőlük némi pénzért cserébe.

Hirdetés

A főszereplő, Marie ezúttal több mint 30 különböző karakter kíséretében tér vissza, akik a farmon segítenek főzni, horgászni, fát vágni és fejlődni. Bekerült egy időjárásrendszer is, ami odaverhet a termésnek.

Nem tudjuk, mire számítsunk tőle, de aki az eredetit szerette, adjon neki egy esélyt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)