Hirdetés

Megvan, mikor jön az Apex Legends mobilos változata

|

Az Apex Legends mobilon is játszható lesz hamarosan, és az új verzió megjelenése közelebb van, mint eddig hittük.

Hirdetés

Az EA és a Respawn kicsit sem rejtegették a mobilos terjeszkedési terveiket az Apex Legends kapcsán, de időbe telt, míg összedobtak egy kifejezetten érintőképernyős eszközökre optimalizált változatot, amit a kezdők pillanatok alatt felkaphatnak, és amelyben a veteránok is otthon érzik magukat.

A mobilos battle royale fejlesztése és tesztelése szép ütemben haladt, az Apex Legends Mobile már májusban a kezeink között lesz.

Hirdetés

A játék ugyan nem kapott még pontos megjelenési dátumot, de azt tudjuk, hogy a következő néhány hétben fel fog bukkanni az Android és az iOS digitális üzleteiben is. Akik az első pillanatban be akarnak ugrani, azok előregisztrálhatnak a megjelenésre a fenti linkeken.

Fontos megjegyezni, hogy az Apex Legends Mobile nem a PC-s és konzolos változat mobilos megfelelője, és így nincs cross-play vagy cross-save. Egy teljes önálló játékról van szó, így mindenki tiszta lappal indul majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)