Hirdetés

Michael Patcher - Konzolt készít az Apple?

|

Kedvenc elemzőnk lát esélyt egy jövőbeli Apple konzol eljövetelére

Hirdetés

A mezei tanácsadóból hírességgé avanzsált Wedbush Morgan elemző, Michael Patcher szokásához híven újra elővette kristálygömbjét. Ti mit szólnátok egy Apple konzolhoz?


Az olvasói kérdésből következő hosszas eszmefuttatása során Patcher kifejtette, hogy bár olyan kaliberű játékgépe (még) nincs az Apple-nek, mint amilyen a PS3, Xbox 360, vagy épp a Wii, mégsem teljesen idegenek tőle a játékok, hála az iPhone-nak, az iPodnak és újabban az iPadnak. Kütyüjeinek sikere nagy részben az azokra készült innovatív és filléres játékoknak és alkalmazásoknak köszönhető és Patcher szerint ez magának az Apple-nek a figyelmét is a játékvilág felé fordította. Az elemző szerint Steve Jobs birodalmának egyik gyengesége, hogy szoftveres oldalon nem tudja a játékokon keresztül növelni termékeinek eladását, mint ahogy a Microsoft Games Studio és a többiek teszik, amiért külső fejlesztőkre szorul. Patcher végül megjegyezte, hogy az Apple-nek a játékvilág iránt tanúsított érdeklődése könnyen szülhet egy negyedik konzolt, ami szerinte be is fog következni. Ez azonban nem egy szimpla játékgép lesz, hanem nagy valószínűséggel valamiféle komolyabb, játékra is használható multifunkciós eszköz. Szerintetek lehetséges?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)