Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - tesztelhető a mobilos változat

|

Egyelőre csak egy régióban, de megjelent a Shadow of War mobilos kiadása, ami látszólag csak nevében és témájában osztozik a Monolith játékával.

Hirdetés

A Warner Bros. számára eléggé bejött a mobilos biznisz - garantált, hogy ha egy NetherRealm játék megjelenik, azt egy iOS-es és androidos spin-off kíséri.

Hirdetés

Az októberben megjelenő Middle-earth: Shadow of Warhoz szintén jön egy társjáték, de ebben nyilván nem verekedni kell majd. Középfölde különböző hőseit (egyebek mellett Taliont, Gandalfot, Gollumot vagy Galadrielt) gyűjtögethetjük, fejleszthetjük, küldhetjük csatába. A harcok valós időben zajlanak, az orkok, akikkel szembeszállunk, megjegyeznek minket - a Nemesis Systemet ide is átvették. Egyelőre csak és kizárólag a fülöp-szigeteki App Store-ban lehet megtalálni, de ha minden a helyére kerül vele kapcsolatban, megjelenik más régiókban is. Aki nagyon szeretne, pillanatok alatt trükközhet magának egy oda szóló felhasználói fiókot, de aki tud várni, az legalább a képeket nézze meg a linkelt termékadatlapon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)