Hirdetés

Minecraft Earth - a legújabb trailer elmagyarázza a játékmenet lényegét

|

A zárt béta bejelentője részletesen mesél a gyűjtögetésről és az építgetésről.

Hirdetés

A "Minecraftos Pokémon GO" jelző csak addig működik a Minecraft Earth esetében, amíg malacokat keresgélünk, különböző kockákat szedünk össze és ládákat nyitogatunk. A rengeteg gyűjthető apróságnak azonban mind haszna lesz az építés módban, ami sokkal érdekesebbé teszi a játékot, mint a többi AR mobilos cucc.

Hirdetés

A telefonunk a valóság képére vetít majd egy kis mini sandboxot, ahol aztán boldogan építgethetjük álmaink bázisát. A műveletbe haverjaink is beszállhatnak, és ha szeretnénk, akkor akár életnagyságúra is kinagyíthatjuk művünket, hogy aztán belülről is megvizsgálhassuk. Ahogy szinteződünk gyűjtögetéssel, úgy lesz egyre több lehetőségünk testre szabni építményünket.

Minden, amit a videóban láthattatok kipróbálható lesz a Minecraft Earth bétatesztje során, amire itt jelentkezhettek. A tesztidőszak indulása jövő hétre várható iOS és Android készülékeken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)