Hirdetés

Minecraft Earth - megjött az első játékmenet bemutató

|

A tegnap esti Apple eseményen szó volt az új AR lehetőségekről, melyek egy részét a Minecraft Earth fejlesztőcsapata demonstrálta.

Hirdetés

Néhány hete kiderült, hogy a Microsoft és a Mojang keményen dolgoznak a Minecraft Pokémon GO verzióján, tegnap este pedig be is mutatták, hogy ez hogyan is néz majd ki.

Hirdetés

Még mindig sok kérdésünk van az egyes játékelemek kapcsán, de úgy tűnik, hogy a játékosok építkezhetnek, rombolhatnak, Creepereket ölhetnek majd minden gond nélkül. Az élmény a WWDC-n hallottak szerint iOS-en lesz igazán menő (egy Apple rendezvényen mertek is volna mást mondani), de a játék Androidra is meg fog jelenni.

A Minecraft Earth tesztelésére már lehet jelentkezni ezen az oldalon, a játék végleges verziója pedig valamikor idén fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)