Hirdetés

Minecraft: Story Mode - több karakter közül választhatunk

|

A Minecraft: Story Mode lesz az első olyan teljes játék, amiben a játékosok maguk választhatják meg, hogyan nézzen ki a főszereplő. A neve így is, úgy is ugyanaz marad.

Hirdetés

A Telltale Games játékaiban mindig is fontos volt a főszereplő neme, kora, jelleme, egyéb tulajdonságai. Más játék lett volna a The Walking Dead, ha nem Lee áll a középpontban, vagy a második évada, ha Clementine helyett valaki mással játszunk. A Minecraft: Story Mode egy picit más lesz.

A játékban, melynek első epizódja ősszel érkezik, több hős közül választhatunk. Lehetünk férfi és női karakterrel is, megválaszthatjuk a bőrszínét, így mindenki kiválaszthatja azt a főhőst, akivel a legjobban tud azonosulni. Akárhogy is döntsünk, a neve mindig ugyanúgy Jesse marad, viszont a férfiakat Patton Oswalt, a nőket pedig Catherine Taber szólaltatja meg. Rajtuk kívül egyébként Brian Posehn, Ashley Johnson, Scott Porter, Martha Plimpton, Dave Fennoy, Corey Feldman, Billy West és Paul Reubens is közreműködik a szinkronnál. Alább megnézhetitek a különböző hősöket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)