Hirdetés

Minecraft - hittétek volna, hogy még Windows Phone-ra nem volt eddig?

|

Már nincs olyan mobil platform (vagy bármilyen másik), amire ne lenne elérhető a Mojang sikerjátékának valamelyik verziója. Igen, már Windows Phone-ra is kijött.

Hirdetés

Tekintve, hogy a Microsoft tulajdonában van már a Minecraft, nem annyira meglepő, hogy befutott a Windows Phone port is. A Minecraft: Pocket Edition 7 dollár körüli áron tölthető Windows Phone 8.1-re.

A jelenlegi verzióban van Survival mód (tehát gyűjtögess és építgess nappal, harcolj szörnyekkel éjszaka) és kreatív mód. Utóbbi megengedni, hogy bármilyen anyagot korlátlanul felhasználhass és repülj is, ha szükséges. Ugyan vannak már tervek arra, hogy helyi Wi-Fi hálózaton a haverokkal is építkezhessünk, de ez egyelőre még nincs benne a játékban.

Persze az már egy más kérdés, hogy kinek nincs még meg a Minecraft azok közül, akiket érdekelt, de legalább most már a Windows Phone felhasználók is zsebre rakhatják kedvencüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)