Hirdetés

Mobilok felé terjeszkedne az Epic Games Store

|

Az Epic Games vezetője, Tim Sweeney új platformokat szemelt ki, az androidos megjelenés már biztos.

Hirdetés

Még mindig megoszlanak a vélemények a játékosok körében az Epic Games Store-ról, ami lassan fejlődik és a Steamhez képest funkciók tekintetében még erősen hiányos, de legalább dőlnek rajta keresztül a jobbnál jobb ingyen játékok, amik miatt néha érdemes feladni az elveket. Ha ezt a rendszert mobilra is átrakják, nem leszünk bánatosak.

Hirdetés

Tim Sweeney, az Epic Games vezetője a GameSpotnak nyilatkozva elmondta, szeretnék iOS-re is átültetni az Epic Games Store-t a jövőben, de egyelőre az androidos változat megjelenése a biztos. 

"Úgy gondoljuk, ezzel segíthetjük az iparág előremozdítását, és az Epic játékfejlesztőként már mobilon is felépített egy közönséget a Fortnite köré, kitanulta, hogyan kell terjesztői platformot üzemeltetni PC-n és Androidon."

Terveik között szerepel, hogy minden fejlesztő számára megnyitják az EGS-t, és ezzel egy érdekes alternatívát kínálnak számukra. Hogy pontosan mit tud majd az Epic Games Store mobilon, az egyelőre kérdés, ahogy az is, mit szól ehhez a Google, aki kevésbé bánja konkurens appáruházak megjelenését, valamint az Apple, aki nagyon szigorúan korlátoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)