Hirdetés

Mobilokon is játszható a Magic: The Gathering Arena

|

A világ legnépszerűbb kártyajátéka már elérhető tabletekre és okostelefonokra.

Hirdetés

A Magic: The Gathering Arena lett az a virtuális kártyajáték, amire a Magic-rajongók hosszú évek óta vártak. A digitális átirat nem csak hogy átmentette a teljes szabályrendszert, de a Magic Online-nal ellentétben egy modern és kényelmes formában tette elénk a játékmenetet. Mindezek mellett az Arena folyamatosan bővül is, így minden újonnan megjelent kártyacsomag a virtuális térben is felbukkan. Kis szerencsével könnyedén összerakhatjuk azokat a pakilkat, melyeket a valóságban is használunk.

Hirdetés

Ez utóbbi hatalmas vonzerőt jelentett rengeteg Magic rajongónak, pláne most, hogy a járványhelyzet közepén nem ülhetünk össze zsugázni. A szokásos versenyek mind az internetre költöztek, és az Arena eszközei lehetővé tették, hogy mindenki az otthon biztonságából kártyázhasson tovább haverjaival.

Mostantól még többet játszhatunk, köszönhetően a tabletes és mobilos megjelenésnek. Az androidos alkalmazás már 2021. januárja óta tesztelhető volt bizonyos régiók bizonyos játékosainak, de ma mindenki számára letölthetővé vált Európaszerte. Egyelőre a droidos oldalról néhányak panaszkodnak az alkalmazás instabil állapotára, de a hibákat bizonyára hamar javítják.

A zsebverzió támogatja a platformok közötti játékot, így tökéletes összehangban van a PC-s eredetivel. Akit kicsit is érdekel a Magic, és a készüléke elbírja az alkalmazást, az bátran próbálja ki, pláne akkor, ha szívesen fogadna egy Thopter petet. Az alábbi linkeket nyissátok meg, hogy eljussatok az androidos és iOS-es változatokhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)