Hirdetés

Mobilokra is megjelent az utóbbi évek egyik legjobb magyar játéka

|

A HandyGames állati noir kalandjátékával már a buszon ülve is nyomozhatunk.

Hirdetés

Nem véletlenül szerepelt a 2020 legjobb játékai, amikről talán nem is hallottál cikkünkben és kapott Megéri az árát plecsnit a tesztünkben, hiszen a Chicken Police valóban kihagyhatatlan, és nem azért, mert magyar fejlesztők készítették.

Santino "Sonny" Featherland és Marty McChicken noir kalandjait a THQ Nordicnak köszönhetően hamarosan a polcunkra is kirakhatjuk, előtte viszont még két újabb platformra jelent meg a csirkekopók egyedi látványvilágú sztorija. 

Hirdetés

Már elérhető ugyanis a Chicken Police - Paint it RED! Android és iOS eszközökre is: előbbit 1795 forintért kínálják a Google Playen, utóbbi pedig 3290 forintba kerül az App Store-on. A srácok még egy kedvcsinálót is összedobtak a hordozható változatokhoz, ami hűen tükrözi, hogy milyen a játék stílusa, az angol szinkron, valamint azt is, hogy milyen a felhasználói felület mobilos kialakítása. 

Ti le fogtok csapni a mobilos Chicken Police-ra, vagy végigjátszottátok már másik platformon?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)